| Tudurean_Alex_1996 a întrebat:

Salut TPU
De ce imi ramane imaginea in urma pe pc am incercat sa reinstalez windows-ul (win 11)(am incercat si cu 10 si la fel face ) si am instalate toate driverele. Tin sa mentionez ca este un calculator nou mai putin placa video (gtx 1060 3gb) si o sursa de 500w.
Placa de baza este Gigabyte H510M H
Placute ram 2x 8 Gb DDR4
Procesor Intel I3-10105F
Cand am instalat driverele nu am mai introdus si acel driver de pe cd cu care vine placa poate avea vreo legatura?

3 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Ramane imaginea in urma,la ce anume te referi mai exact? Si ce anume driver nu ai instalat, al cui?
Daca cumva te referi ca ai o fereastra si cand tragi de ea ramane in urma, aia e de la placa grafica, nu ai driverul care trebuie, ori nu ai instalat driveru.
Da mai multe detalii ce ramane in urma si ce cd spui a cui? Ca ai 2 una aia de baza si ai alta aia video.

| Tudurean_Alex_1996 explică (pentru relian):

Am specificat cd-ul cu driverul de la placa de baza am instalat direct de pe site
Ramane imaginea putin in urma cand ma uit la filme sau videoclipuri pe Youtube si am incercat si cu opera, brave si google chrome si la fel face

| relian a răspuns (pentru Tudurean_Alex_1996):

Du-te in device manager si vezi daca ai ceva probleme acolo. Poate placa grafica nu-i setata sa mearga ea,merge doara aia din procesor, intelegi ce zic cred.
Procesoarele astea i au in ele placa grafica, daca tu adaugi o alta placa grafica trebuie sa setrezi din bios ce placa sa functioneze, ori una, ori ambele.
Asta daca ai driverul la placa videu instalt si este cea buna. Uneori windows iti pune el acolo un driver care o fi, deci tu verifica la device manager ce driver este.