| Idriceanu_Robert_1980 a întrebat:

De curand am rezialiat contractul de net digi care cred ca viteza netului era in jur de 200 mbps si am facut contract la Orange cu 1000 mbps problema este cand intru la un videoclip HD pe Youtube se aude niste mici blocari pe fundal, niste mici interferente de sunet.Credeti ca este placa de retea proasta si nu duce ar trebui sa o schimb?

Răspuns Câştigător
| Cliar a răspuns:

Posibil, dar nu pot sa garantez nimic. In mod normal daca placa de retea nu se impaca bine cu conexiunea ta la internet, atunci o sa ai viteza mai scazuta si se mai intampla sa se mai "intepe" netul din cand in cand ( de aici venind posibilitatea ca de la placa de retea sa fie motivul blocarilor la videoclipuri hd )

2 răspunsuri:
| Cliar a răspuns:

Posibil sa fie de la placa de retea, fiindca daca nu e suficient de buna poate sa iti limiteze viteza de net

| Idriceanu_Robert_1980 explică (pentru Cliar):

Si asta ar fi motivul micilor blocari la videoclipuri HD?

| Cliar a răspuns (pentru Idriceanu_Robert_1980):

Posibil, dar nu pot sa garantez nimic. In mod normal daca placa de retea nu se impaca bine cu conexiunea ta la internet, atunci o sa ai viteza mai scazuta si se mai intampla sa se mai "intepe" netul din cand in cand ( de aici venind posibilitatea ca de la placa de retea sa fie motivul blocarilor la videoclipuri hd )