Cauta sa dai accept la ce iti spune acolo probabil iti apare o fereastra care asteapta confirmare, schimba cu alt tab sa vezi daca e, prerequisite software de obicei e directx, Microsoft visual c etc
Direct x9 am, Adobe air am, Microsoft visual c de care trebuie pentru LoL?
Nu conteaza ca le ai deja instalate jocul le instaleaza la inceput sau la sfarsit pe alea care vin cu jocul
Si cand pun cursorul pe fereastra in care apare ca se instaleaza imi apare ca se incarca...De 4 ore!
Daca instalez de pe alt site gen tpb sau kickass imi va merge LoL-ul sau trebuie neaparat de pe site-ul lor?
Da poate in spatele la fereastra e alta fereastra de asteapta confirmare sa instaleze, ti-am zis apasa alt si tab sa vezi ce ferestre ai deschise si vezi daca e vreo fereastra de asteapta confirmare, daca iti incarca da greu poate sa fie de la net dar tu zici ca nu incarca deloc
Poti sa-l instalezi de pe kickass nu conteaza asta, dar sa-l iei ultima versiune ca daca nu e si se blocheaza la update nu ai rezolvat nimic
Nu e o problema. La fel am patit si eu. L-am lasat la instalat 10 ore... Doar asteapta.
Sper ca te-am ajutat.
Cauta sa dai accept la termenii si conditiile jocului. Oricum cu cat ai internet mai bun, cu atat o sa se instaleze mai repede.Sau este doar o eroare ce nu poate fi rezolvata.
Internetul nu-i problema e bun am instalat ieri alt joc chiar repede dar in 5-6 ore nu se incarca DELOC asta e problema
Asteapta, si pe mine ma enerveaza chestia asta, caci trebuie sa astept mult, depide de internet, cu cat ai internetul mai bun cu atat se incarca mai rapid...
Ps: Este un loc unde arata viteza pe sec, si aproximarea in cat timp se termina