| EnerGyBeAm a întrebat:

De curand mi-am luat un joc numit CrossFire Europe m-am apucat cu un prieten.Nam avut probleme de cand m-am apucat nu aveam lag nu nimic.Astazi imi mergea in sacadari mergea greu si antivirusu a detectat la el un ROOTKIT dar ce o insemna la alte jocuri care le mai am imi merg bine n-am probleme dar la CrossFrie nu stiu ce se intampla dau funda +vot celor care raspund Dar daca puteti spuneti si ce e ala un ROOTKIT

Răspuns Câştigător
| byka1986 a răspuns:

Salut prietene. definitie ROOTKIT: Colectie de utilitare proiectate sa menitna controlul sau accesul la calculator. Dupa instalare, rootkit-ul utilizeaza functii ale sistemului de operare pentru a se 'ascunde' astfel incat sa ramana nedetectat.
De obicei sunt ascunse si alte fisiere cum ar fi 'keystroke loggers' sau alte programe malitioase.
Rootkit-urile au fost utilizate mai intai in Unix, dar sunt folosite in prezent si in Linux, Windows, si alte sisteme de operare. Acestea pot fi folosite in scopuri legale, dar sunt cunoscute in general pentru utilizarea lor in scopuri malitioase.

Rezolvare: un antivirus bun! Personal, recomand Avast, Norton! Atentie, doar variantele din 2012, cele aduse la zi! daca nu ai de unde sa le iei, poti sa intri pe site-ul lor si sa iti iei un demo pentru 30 de zile, demo care cuprinde si antivirus si firewall; si iti face si update la zi.

1 răspuns:
| lronaldo a răspuns (pentru byka1986):

Da ai dreptate eu am Avast (permanent ) si nu am probleme cu jocul imi merge fara probleme asa ca incerca sa il stergi si sa il reinstalezi ok?