| Uraniu a întrebat:

De obicei nu intreb alte persoane, dau un search rapid pe google si gata... Dar am o problema. GTA IV imi merge foarte greu. Am Notebook ASUS X54H, procesor i3 2.1Ghz, 4Gb RAM, placa video AMD Radeon HD 6470M de 1 Gb. Idei? Dau funda happy

Răspuns Câştigător
| eucumine010 a răspuns:

Ok, perfect.

14 răspunsuri:
| eucumine010 a răspuns:

Pe langa faptul ca gta 4 e optimizat prost, cere procesor puternic. I3 ala e cam slabut si nici placa video nu e stralucita. Instaleaza si tu ultimile drivere pentru placa video si inchide tot ce nu folosesti cand te joci.

| Uraniu explică (pentru eucumine010):

Da, dar pentru gta IV e nevoie de dual-core. Driverele nu le pot instala cred ca din cauza procesorului... ca are ceva placa video integrata si...imi da eroare la placa video AMD.

| eucumine010 a răspuns (pentru Uraniu):

Vezi in Device Manager daca poti dezactiva placa video intregrata, poate intra in conflict cu asta ATI.
Incearca sa descarci driverele de aici http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

Am mai incercat si nu merge. altfel... nu gasesc nici o placa video integrata... deci habar n-am ce sa fac. am facut patch la joc, dar s-a sters nu stiu ce fisier.dll zicea firewallul ca era infectat.

Vezi poate ai deja instalate drivere pentru Ati, dezinstaleaza si instaleazale pe cele noi. Vezi si updaturile la joc sa fie ultimile. Nu stiu ce sa zic. Nu am mai jucat Gta 4 de mult. Oricum nici laptop-ul nu e cine stie ce. Nu te astepta sa il joci la setari maxime.

Driverul meu e din 19.04. 2011 iar cel de pe amd.com e din 25.01. 2012.

Pai dezinstaleaza-l pe cel vechi si baga-l pe ala de pe site-ul amd.com Acum nu te astepta la imbunatatiri exagerate, dar na, de obicei ajuta. Succes.

Nu ca mi-e frica (putin imi e. am laptopul doar de la craciun) dar nu se intampla nimic daca dezinstalez driverul ala si tot imi da eroare dupa, nu?

Atunci daca iti este frica las-o balta. Nu stiu daca iti da eroarea aia dupa. Nici nu stiu exact ce zice eroarea aia.

Da. merci frumos de ajutor. sincer, ma doare daca o sa-mi mearga bine pana la urma. mare lucru, nu e sfarsit de lume, mai am alte 30 de jocuri pe laptop

Da asa e, dar e recomandat sa ai mereu ultimile drivere (eu tocmai am instalat ultimile drivere, ca mi-ai amintit tu acum), ajuta in toate jocurile si aplicatiile ce folosesc placa grafica.

Stiu dar totusi. nu prea imi vine sa-mi dau laptopul peste cap. o sa vb. cu cineva sa vad ce pot sa fac.

Daca ai teamviewer, deschide-l trimite id si password de la teamviewer prin mesaj privat si ma uit eu.

Ok

Ok, perfect.