Pai daca tii placa asta video doar pentru un timp si stii ca o sa-i faci upgrade in viitor atunci ia-ti fx6300, cooler-ul, placa de baza si sursa care ti le-am aratat, nu se va intampla nimic rau, atata ca nu o sa poti rula jocurile noi pe setari high din cauza placii video
In primul rand trebuie sa imi zici ce placa de baza, sursa, carcasa detii, fiindca probabil unul sau mai multe componente nu vor fi compatibile, dupa aceea iti voi alege niste piese destul de bune cat sa rulezi jocurile pe care le vrei
Schimba gt 730-ul cu un r7 240 ddr5. Este o placa video mult mai buna, si au acelasi pret! In rest e ok.
In primul rand trebuie sa iei o placa de baza decenta, o sursa mai puternica si un cooler foarte bun[cel stock este varza, barem acel i3 nu se supraincalzeste cu coolerul stock], deci trebuie sa mai adaugi cateva sute de lei, in al doilea rand degeaba iti iei un procesor cu 6 nuclee pentru o placa video ca aia fiindca placa va face bottleneck, iar un i3 ar fi perfect pentru ea
Bottleneck inseamna limitarea procesorului/placii video de alte piese, spre exemplu daca placa video este una extrem de performanta dar procesorul este varza, placa video nu va putea folosi toata performanta ei, daca procesorul este foarte performant si placa video varza, procesorul o sa fie limitat in jocuri de placa video fiindca placa video nu poate sa tina pasul cu procesorul.
Dar bogdan324 daca as lua AMD-ul s-ar putea sa se intample ceva rau la el daca placa este prea slaba? Ca in viitor o sa imi iau o alta placa video si nu o sa schimb procesorul cred...deci intrebarea este daca se va intampla ceva la AMD sau la GT daca le pun impreuna? De data asta sigur iti dau funda!
Dar bogdan324 daca as lua AMD-ul s-ar putea sa se intample ceva rau la el daca placa este prea slaba? Ca in viitor o sa imi iau o alta placa video si nu o sa schimb procesorul cred...deci intrebarea este daca se va intampla ceva la AMD sau la GT daca le pun impreuna? De data asta sigur iti dau funda!
Daca nu iei macar asa ceva atunci degeaba ai amd cu 6 nuclee fiindca la cat de fierbinte o sa fie nu o sa rulezi jocurile optim
http://www.pcgarage.ro/......ana-3-amd/