| Kraxy a întrebat:

happy
Deci, majoritatea jocurilor mele din PC merg cam sacadat[Ca în poze laughing ].
Am 896 MB Ram, Procesor: AMD Sempron(TM) Processor LE-1150, MMX, 3D Now, 2, 0 GHz.
Placă video: Via Chrome9 HC IGP128.0 MB.
Ce ar trebui să îmi cumpăr pentru a-mi merge bine?
Vot+Funda happy

4 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Wow, e incredibil ca un astfel de calculator mai merge. Nu de alta, dar majoritatea componentelor ar trebui sa aiba buletin acusi...
Raspuns: Iti trebuie un nou calculator.

| Kraxy explică (pentru KodrutZ):

rolling on the floor
Totul imi merge bine in calculator, nu merge deloc greu, dar jocurile ocupa cam mult si merge putin sacadat, dar am gasit un config pentru ele si acum merg merfect.
Calculatorul merge bine, dar ma intreb ce ar trebui sa fac sa mearga mai bine. waiting
Placa video 1 GB+ Procesor mai bun sau rami.
Asta intrebam, nu de intreg calculatorul rolling on the floor

| KodrutZ a răspuns (pentru Kraxy):

Nu merita sa bagi bani in el, sincer. Placile video agp sint disparute si, daca gasesti ceva performant, cu siguranta o sa ai nevoie de sursa noua. De procesor, nu mai vorbesc... eu am Athlon X2 4000+ si e deja depasit de majoritatea jocurilor noi.

| Andrei7520152 a răspuns:

Depinde ce jocuri ai, cum ai setat acele jocuri (rezolutie plus optiuni grafice), cum ai setat optiunile grafice pentru placa video din windows, etc. Pentru un astfel de calc iti recomand jocuri din 2000 - 2007. daca ai o placa de baza+placa video pe agp, iti recomand sa investesti vreo 600 sau 800 de ron si sa-ti iei un calc nou. eu am bagat bani intr'o relicva si cu ea am ramas. am 1.5 GB ram DDR2, 512mb placa video pe agp si 2.5 Ghz procesor pe Windows xp sp3. Ma pot juca Call of Duty MW4 sau Assassins Creed 1 destul de ok, fara sa sacadeze, si Modern Warfare 2 pe detalii minime/rezolutie mica la vreo 40-60 fps, adica sacadeaza puintel la unele nivele. Tin sa mentionez ca inainte aveam 512mb RAM pe 512mb video, si abia ca am remarcat vreo diferenta de framerate la 1.5 GB Rami (decat ca nivele se incarcau mai rapid si windowsul functiona mult mai rapid). iti poti cumpara macar o placa video de 512mb si eventual 512mb RAM, dar mai bine iti strangi bani o perioada si iti iei ceva serios. fiecare component de la pc-ul tau trebuie schimbat pentru jocurile mai noi, de la HDD la placa video si sistemul de operare