| ana maria a întrebat:

Deci nu demult a fost un prieten la mine si s-a uitat in notbuck in programe si mi-a spus ca nu stiu ce nu este in regula(eu nu ma pricep). Deci nu stiu ce a facut el ca dupa asta nu pot deschide programe ca google chrom,internet,diferite programe importante.Pot sa deschid doar internet explorer, dar la filme nu ma pot uita, muzica nu pot asculta si nici nu pot descarca nimic din internet.Cind incerc sa deschid ceva imi pare asta:Greseala la deschiderea programului(0xc0000005).Va rog ajutati-ma si daca scrieti sa fie pe intelesul meu, adica eu nu pricep in programe etc, mersi

Răspuns Câştigător
| Danzell a răspuns:

Mda probabil ti-a sters anumite fisiere care fac programele sa ruleze programe sau registrii de sistem.
ce poti sa faci acum e sa reinstalezi windows-ul si sa nu mai lasi "priceputi" sa iti umble in laptop. eventual poti sa ii trimiti si o injuratura.

1 răspuns:
| perladunarii a răspuns:

Salut, daca nu te pricepi e cam greu! Daca stii ca te descurci incearca sa ii instalezi windowsul din nou! Dar incearca pentru ca vei reusi! Si apropo pe prietenu sa nu il mai lasi sa iti umble pe laptop ca nu le are si isi prinde nasul!