Mda asa e metin2 nu e un MMORPG foarte reusit dar gandeste-te ca pe RO joaca undeva la 7 milioane de romani.Si nu e adevarat ca uni nu au bani de pc nou si de aia joaca metin eu am un pc destul de bun (am dat 16 milioane pe el) si inca ma mai joc metin(ma joc de la 7 ani), iar in privinta grafici metinul este lansat in 2004 acum 10 ani deci e clar de ce are o grafica proasta.
Ok, ai scris un roman intreg despre dezavantajele metin2 ) (y) TRAIASCA WoW
@XD_Jmen_1989
Am incercat si eu un argument cat de cat bun.
@Alin_Constantin_1979
Sa spunem ca este o sansa de 10% ca 1 din 10 jucatori sa aiba pc asa prost incat sa mearga doar metinu cam vreo 3% din populatia de pe metin e construita din acei oamenii.Deci e nesimnificativa treaba si oricum exista jocuri ca Cs 1.6 si wow si multe altele care merg pe pc-uri foarte vechi. Efect de turma in game?
Nu stiu despre alti dar eu nu ma joc un joc care nu imi place doar asa pentru ca multa lume se duce pe el mai bine joc singur un joc dar sa imi plac conteaza...
Poate nu inteleg eu efectu de turma dar in opinia mea nu cred ca efectu de turma se aplica si in game cel putin nu in majoritatea cazurilor.
Românii, majoritar nu au bani de un pc Bun și numai metin și ca pot juca, și Cum ei se comporta ca turma, joaca unu, joaca toți.
Asa e nu au banii dar toata lumea are iphone si tableta.In zilele asta cu 12 milioane iti iei usor un pc decent pe care poti juca orice mmorpg low-high.Eu cu un amarat de procesor single core 2. 20GHz 1 gb ram si o placa video de la piata imi faceam de capt pe WoW acum cativa anii.Deci exclusa treaba cu bani si pc.
E mai ușor sa iei tablete și telefoane decât sa iti pui mintea la contribuție și sa iti faci tu un pc.
La afi palace laptop si pc 12-15 milioane deja facut
Ți-am zis deja efect de turmă, joaca unu joaca toți.
Inainte nu era asa pe metin2ro atunci sansa de exp era 70%100 dar acum e 30%100 dropul mai bun ca acum itm din shop erau ieftine acum scump!
#metin2 #jadedynasty #joinme #lesplay #messageme #dm @TPU
#bob #mmorpgs #playlists #sharescommentsreacts #livestreams
#funda #pls #da #q&a