Lol. Nah, e o achizitie buna daca pui problema asa. Cum ziceam, daca vrei garantie de 10 ani cu citiva lei in plus, ia varianta de la EVGA. SC-ul pe care il am si eu. https://www.youtube.com/watch?v=qfDDFptG7-8
E misto MSI-ul, foarte misto, nu am zis nu. Doar ca nu e bine sa fii fixat pe ceva anume. Cu cit ai gasit MSI-ul si unde? De dus iti duce, asta e clar, insa te va trage in jos TARE DE TOT procesorul. In unele jocuri si pe mine ma trage serios in jos, si gindeste-te ce diferenta e de la E6750 la i3 2120... vreo 3 generatii, daca nu ma insel.
Pai l-am gasit cu vreo 30-40lei mai putin..adica nu-l iau de pe pcgarage ci de pe evomag. stiu ca ma trage procesorul in unele jocuri, dar ti-am zis nu sunt pretentios la jocuri. pe mine ma interesa daca imi duce, gen cand o pun sa nu functioneze. intelegi tu? peste 1 luna maxim o so mi-o cumpar. Abia astept sa scap de gt 220 asta ... deci intr-un final cam asta e.
716 RON in momentul asta. La evoMag ai transportul gratuit, sau nu? Ca nu mai stiu exact si daca e sa platesti si transportul, tot acolo iesi. Intr-o luna poate ai noroc si revine StormX-ul pe stoc. Daca vrei sa mai salvezi niste bani poti sa iei linistit Zotac-ul ca e cu inca vreo 30-40 RON mai ieftin. Cel mai bine iei si cauti pe Price.ro MSI-ul/StormX-ul si vezi pe unde ai noroc sa fie pe stoc si la un pret ok.
Pai eu StormX-ul am vrut sa-l iau. si daca numai este in stoc ce sa fac. Am cautat pe toate magazinele..si nu prea am gasit.( poate pe 1-2 dar n-am dat niciodata comanda de acolo.) Orcum sa vedem, oricum daca intr-o luna cand imi iau placa video, daca Stormx-ul nu este in stoc, iau MSI-ul si am terminat.
Mi-am cumparat placa video ( MSI-ul) Merge foarte bine dar am o problema cu adaptoru DVI-VGA. ( eu am monitor pe VGA) si am vrut sa-l conectez la DVI, dar cand am bagat DVI-ul nu mi se deschidea monitoru. oare de ce? sau trebuie sa umblu la ceva sa dau? nu stiu absolut nimic... ma poti ajuta? ( daca vrei poti sa-mi lasi skype tau, daca ai.
Arunca-l, ia un monitor decent cu DVI. Nici nu stii ce pierzi... in alta ordine de idei, daca adaptorul si cablul sint ok, ar trebui sa mearga si cu ala vechi.
Am rezolvat, am gresit adaptorul. Am lu-at DVI-I -VGA, in loc de DVI-D -VGA. mie imi trebuia DVI-D. si am vazut ca nici macar nu intra si cand am vazut ca trebuie DVI-D...am bagat pe ala de al VGA.Ca placa video are 3 conectoare: DVI /VGA /HDMi. ( si monitoru e VGA). Vreau pentru DVI. Numai am bani si pentru alt monitor. O sa-mi iau un adaptor DVI-D -VGA ( sper sa numai gresesc sa iau DVI-I in loc de DVI-D). Orcum e 10 lei.