Ai o obsesie cu ventilatoarele. Vrei sa faci OC sau nu?
Placa asta consuma DE DOUA ORI mai mult curent ca un GTX 970 si e si de regula ceva mai lenta.
SSD-ul nu iei si pui cu 3 ani garantie acuma. Mai toate modelele mai noi au 5. 128 GB sint suficienti, ca treburile mari le instalezi pe HDD. Am SSD de 128 din 2012 si nu am simtit niciodata nevoia de mai mult spatiu pe el, crede-ma.
Noctua... bani aruncati aiurea. Mai bine iei o sursa 80+ Gold sau chiar Platinum.
Daca cumva te deranjeaza zgomotul HDD-ului, sa stii ca Toshiba sint cam zgomotoase. Am unul de 4 TB, ala cu 128 MB buffer pentru NAS/Enterprise, garantat 24/7. Merita sa dai un ban in plus sa iei asa ceva.
Nu vreau OC dar cam sunt un maniac al jocurilor
"Am SSD de 128 din 2012 si nu am simtit niciodata nevoia de mai mult spatiu pe el, crede-ma." depinde si la ce il folosesti. multi il umplu cu jocuri ca nebunii, tu poate nu te prea joci, daca bagi un joc 2 pe an pe acolo cred si eu ca nu ai nevoie de prea mult spatiu (pe langa ce mai bagi acolo )
Eheee, ba ma joc. Nu chiar tot timpul, dar destul de mult. War Thunder, World of Tanks, ce imi mai pica prin mina. Steam-ul e instalat pe prima partitie a hardului de 4 TB, unde mai instalez si alte joace de obicei. Pe SSD tin sistemul de operare, browserele, in general programele uzuale care au nevoie sa frece date temporare destul de mult.
In cazul asta nu are sens sa iei K. Ce rezolutie are monitorul pe care il vei folosi? Pentru Full HD, cu 970 joci orice joc la detalii maxime in full HD fara probleme.
P.S. Ai gasit fraier sa vinzi ala vechi cu 3000 RON?
P.S. 2 Ia si alege-ti o carcasa de la Pcgarage si iti fac o configuratie frumoasa la ei.
Salut da am gasit i-am spus 3000 milioane dar el nu stiu de ce dar mi-a dat 32 milioanemi-a zis ca nu conteaza pretul ca are bani destui tralala etc si m-am facut cu 32 milioane
Carcasa asta o aleg:http://www.pcgarage.ro/carcase/nox/nx3/
Mare mai e gradina... stai la tara? Am si eu vreo doua calculatoare din preistorie pe care ma gindeam sa le donez. Trimite-mi si mie vreo trei idioti de-astia sa ma fac cu vreo 10.000 RON. Nu imi iau alt calculator, dar mi-ar prinde bine niste bani cazuti din cer, asa...
Hai ca ma duc sa maninc si iti fac acusi sistem cu carcasa aia.
Imi vine sa imi dau palme ce frumos arata si ce promotii am prins. Bine, totul e sa te misti repejor sa il cumperi pina se termina stocurile... http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1119302/
Astept intrebari/doleante. Cu voucherul ala mai ai vreo 50 RON reducere.
P.S. Sursa e certificata 80+ Platinum, nu te uita ca are "doar" 600W. Eu am sursa 80+ Platinum fara ventilator si m-a ajuns vreo 600 RON. Bine, a mea are 7 ani garantie, dar e alta poveste deja...
Da suna bine dar nu crezi ca la placa video mergea un 51 bity si l hard 7200rtm?
Ce 51 bits? Nu te uita la rpm, e de preferat la rpm mai mic. Nu de alta, dar nu bootezi de pe el si astea noi la 7200 sint a draq de proaste. Cam fara exceptie.
Nu vad de ce nu te-ai duce pe Nvidia ca placa video, ca bugetul vad ca e destul de frumos, nu e ca nu ai bani. mai sus se vorbeste de 970. e o placa video foarte buna. si acum imi pare rau ca am luat GTX 780, daca mai asteptam putin luam 970 mai ieftin, si putin mai buna in performante. AMD-ul am vazut ca face si putine figuri cand vine vorba de unele jocuri. desigur, un numar mic, dar na. alegi ce vrei :))
uite aici
http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-290X-vs-GeForce-GTX-970