| vladimir96 a întrebat:

Dupa cum stiti(sigur stiti) nu se mai pot face conturi pe conquiztador. Daca are cineva un cont sau doua si e dispus macar sa le imparta, va rog sa ma contactati printr-un mesaj privat pentru ca eu si cu un prieten de-al meu vrem sa ne jucam, dar ne-am saturat de "joc rapid cu un prieten". Astept mesaj privat din partea oricui e dispus sa dea de tot sau sa imparta un cont sau doua.

6 răspunsuri:
| DenisIonut01 a răspuns:

Nu stiam, din pacate pentru tine mai tin minte datele numai de la un cont, de la celalalte le-am uitat.

| vladimir96 explică (pentru DenisIonut01):

Si esti dispus sa il impartim? Daca da, te rog sa ma contactezi printr-un mesaj.

| DenisIonut01 a răspuns (pentru vladimir96):

Mai-nainte mi-am facut un cont nou la conquistador si a mers... "Datele necesare conectării au fost trimise pe e-mailul folosit la înregistrare (verifică şi în Bulk/Spam)." Mai incearca si tu poate iti merge si tie, daca nu iti fac eu daca imi trimiti in pm datele. (cert e ca inca nu a venit mail-ul de confirmare)

Pai de creat merge, doar ca nu iti vine mail-ul cu parola. Am incercat sa imi fac 10 conturi, la niciunul n-a venit mail-ul. Am incercat sa imi iau parola pe mail de la un alt cont, tot n-a venit mail-ul. Tie iti vine mail-ul de la ei?

| DenisIonut01 a răspuns (pentru vladimir96):

Nu nu a venit nici acum...

Nici nu o sa iti vina. De asta am facut acest topic, sa gasesc pe cineva care e dispus macar sa imparta un cont sau doua de conquiztador. Deci, esti dispus sa iti imparti contul cu mine? In cazul in care raspunsul tau e da, contacteaza-ma printr-un mesaj privat.