Pai pentru gaming tot timpul e de preferat o unitate PC. Piesele sunt mai ușor de gasit, de schimbat, si poate si mai ieftine. Cât despre PS4, e o alta poveste. Poti sa joci o gramada de jocuri cum ar fi Red Dead Redemption 2, dar de exemplu eu nu ma pricep la jocurile pe consola (sa joc zic). De asemenea, pe un pc poti face multe altele, nu doar sa te joci. Un exemplu banal: ai internet. Pe PS nu poti doar sa joci jocuri. Atat. Ca sa acopăr si laptopurile, depinde de ce buget ai. Laptop nu găsești bun pentru gaming sub 3000 de lei. In schimb pc mai găsești, si chiar daca nu ai toti bani acum, poate fi upgradat. Deci eu spun ca un PC e mai bun. Mai ales ca ai o varietate mai mare de jocuri decât pe consola.
Sper ca a fost de ajutor!
Am un buget de 4000-5000 lei si nu stiu cam ce sa aleg dintre ele, dar multumesc de raspuns.
Dacă era întrebarea mea jur ca îți dădeam funda chiar știi sa explici foarte bine
Dar in acest buget ce m-ati sfatui sa iau un laptop sau pc? Si de ce?
PC. E mai rezistent, poate fi îmbunătățit in timp si îi poti adauga mai multe periferice pentru gaming. La bugetul tau iti găsești si un monitor bun
LightYagami7 întreabă: