| NextGen a întrebat:

Salut TPU, este bun acest sistem de PC pentru gaming? Adica imi vor merge jocuri ca de exemplu Crysis 3, Fifa 14, Battlefield 4 etc,

http://www.emag.ro/......E27M0BBBM/

Si as vrea sa ma stiu, care este mai bun? nVidia GeForce GTX650 sau AMD Radeon 7850?

Răspuns Câştigător
| BunnyRabbit a răspuns:

Clar, are 8gb ram si placa video de 1gb dedicata. Ti-l recomand, merita la 3000 Ron, iar placa Nvidia este mai buna

8 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Ai mai pus intrebarea asta de un catralion de ori. Ai probleme la mansarda?

| NextGen explică (pentru KodrutZ):

Da frate, dar vreau sa stiu, ca daca tot iau un desktop pentru gaming, sa iau macar unul bun.

| KodrutZ a răspuns (pentru NextGen):

Si ti s-a raspuns, frate, ti-am si explicat pe indelete ce si cum. Crezi ca daca primesti 20 de raspunsuri gen "woah, ce beton, procesor Intel si placa video de 1 GB" o sa faca ragalia aia de sistem mai buna?

| NextGen explică (pentru KodrutZ):

Bine ca ai tu un sistem mai bun facut din piese cine stie de la ce mana.

| KodrutZ a răspuns (pentru NextGen):

Am mentionat in alt topic ce sistem am. E mai bun din unele puncte de vedere, mai slab din altele, iar piesele au fost noi toate... per total, sistemul ala o sa se miste uneori mai repede (i5 vs i3), dar pierde big time ca eu am SSD si placa de baza mai de bun simt. Nu ma dau mare, descriu o realitate obiectiva, e un sistem facut cu piese ieftine, placa video e din 2009.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vei putea rula jocurile la maxim acelela pe care le-ai spus tu in cel mai rau caz Crysis merge la medium-high cat despre placa ia-ti o GtX650 este foarte buna! Funda?

| NextGen explică (pentru anonim_4396):

Crysis 3 la medium-high?

| anonim_4396 a răspuns (pentru NextGen):

Da