Intra in setarile placii video si seteaz-o ca fiind implicita pentru jocul acela si cauta pe site-ul lor un upgrade la ultimul driver, si eu am patit asa cu placa mea nVIDIA, la gta iv imi arata doar 58 de mb si dupa ce i-am facut upgrade imi arata 1998 mb, adica 2 gb, sper ca te-am ajutat
Cum intru in setarile placii? Nu prea ma pricep.
Eu nu am avut niciodata placa de la AMD, dar daca ai windows 7 cred ca ar trebui sa fie o iconita in system tray(parte dreapta a task bar-ului) dai pe ea si vezi ce se intampla, daca nu e apasa pe butonul de start si scrie in casuta de cautare "amd" probabil o sa iti dea si panoul de control de la placa video. Mai departe nu stiu pentru ca cum ziceam. nu am avut niciodata AMD
Salut,
Tie iti scrie ca ai vram 64mb si Intel hd graphics pentru ca tu nu ai placa video dedicata instalata. Daca vrei sa o instalezi scrie pe google AMD Radeon HD 8750M driver sau dai click aici:http://support.amd.com/en-us/download/mobile?os=Windows%207%20-%2064,dar nu sunt sigur ca este bun, dar totusi incearca. Daca nu merge scrie cum ti-am zis mai sus pe google si o sa gasesti.
Succes.