Nu, poti juca solitaire, sah, minesweeper, treburi de-astea. Ce ai tu acolo e video onboard, iar sistemul e numai bun pentru contabilitate/office, nu pentru jocuri.
@bortanradu: Nu fi troll, poti sa joci o gramada de jocuri chiar si cu 256 sau 512, problema lui e placa video, nu memoria.
E adevarat, placa ta video te cam trage inapoi. Iti poti gasi o placa video dedicata la cam 100 de lei, dupa care vei putea juca mult mai multe jocuri. intre timp, vezi raspunsul meu de aici, am o lista lunga de jocuri, inclusiv de unde le poti lua
http://www.tpu.ro/......x-5200-si/
Vrei sa joci GTA 4 pe pc-ul tau? nu vei reusi. folosesti o placa video integrata, care nu sunt fabricate pentru gaming. Eu am un procesor dual core, o placa video nVidia de 1GB GDDR3 pe 128 si 2 GB Ram. ma pot juca GTA 4 doar pe medium. pe high sacadeaza si devine deranjant. Deci iti dai seama
Si singura chestie cu placa integrata e sa imi cumpar alta placa de baza nu? ca placa video integrata nu se poate schimba cu una mai performanta.
Nu, trebuie doar sa-ti cumperi o placa video noua. nu trebuie schimbata placa de baza. Atunci cand iti cumperi placa video, o atasezi pe placa de baza (in slotul pci-e). Dupa care scoti cablul ce vine de la monitor din spatele calculatorului si o bagi in placa video tocmai atasata, care are si ea o iesire vga in spate.
Odata ce ai legat monitorul la placa video noua, placa video integrata se stinge automat si nu o vei folosi. trebuie doar sa instalezi driverele (ce vine pe un cd cu placa video) si te poti juca. o sa vezi ca o placa video la cam 300 de lei face toata diferenta, dar gasesti placi bune si pe la 150 de lei
Ms mult pentru sfaturi... O sa imi upgradez pc-ul cand voi avea bani...Dar o sa downloadez jocurile spuse de Rigel.
Drop18 eu am pentium 4 ht 3. 00gz am placa video Intel-Intel eu am sp3 cu interfata de xp simplu si nu merge gta 4