| Maopiscopulesculeandra a întrebat:

Eu cu mai multi prieteni ne jucam EZ SKINS:CASE OPENING SIMULATOR(CS:GO) si le pica arme foarte smechere,iar mie imi pica arme smechere mai rar, si nu mai am bani deci trebuie sa astept cate o ora ca sa primesc 25$. Puteti sa-mi lasati si mie de unde sa downloadez hack?(pe telefon cu android)
Dau funda.
Multumesc!

1 răspuns:
| stefanuc a răspuns:

Nu știu hack, însă dacă mai ai vreun telefon sau tabletă (nu contează al tău sau al părinților/fratelui în orice caz să mai ai un dispozitiv poți face astfel:intri pe ambele dispozitive pe acest joc cumperi pe telefonul pe care joci in acest moment jocul, iar pe tabletă cumperi cele mai scumpe cutii cele de 29.42 parcă în caz că nu știu este una dintre cele de pe penultimul sau ultimul rând o găsești tu dacă este nevoie dai pe toate până o găsești apoi dai să cumperi cumperi 14 că atât poti Apoi mai cumperi un chroma 2 ceva ieftin și o deschizi și pe telefon și pe tabletă trebuie să ai câte o cutie deschisă deci să ai o armă nu contează ce fel de armă numai armă să fie, apoi dai pe arma pe care ți-a picat dai la transfer nu Bluetooth sau ceva gen apoi dai connected to dar trebuie să fie conectate dispozitivele prin Bluetooth Apoi dai conected to cum am mai zis selectezi cutiile poți trimite câte 10 de odată apoi celelalte 4 cutui și armă în caz că.e bună, după ce transferi cutiile intri in setări la aplicații și dai pe joc Apoi ștergere date apoi repeți pașii de câte ori vrei! Așa fac și eu! Sper că ți-am fost de folos? Dacă e ceva ce nu ai înțeles îmi poți da mesaj cu numărul tău de telefon pentru Whatsapp! și mai discutăm pe Whatsapp ce mai ai nevoie te ajut oricând cu orice pot!