| George_Vali_1994 a întrebat:

Eu joc League of Legends, care este cel mai bun champion parerea voastra(sunt interesat de attack power)?

Răspuns Câştigător
| Andr3y25 a răspuns:

Pai sa stii ca si eu joc lol de 2 ani
Si in astia 2 ani mi-am dat seama ca toti campionii sunt buni.Tu trebuie sa iti alegi unu si sa il inveti foarte bine..Asa pentru inceput eu as zice ca merge bine sa joc un Kha Zix sau Darius, Aatrox (free saptaman asta ). Campioni buni si usor de folosit dar tu trebuie sa iti alegi unul.

| George_Vali_1994 explică (pentru Andr3y25):

Eu vreau sa aflu de eroi buni pe attack power

| Andr3y25 a răspuns (pentru George_Vali_1994):

Bun..AD =attack power ...Strange bani, iti cumperi un erou cu 6300 (Aatrox sau Dariu) Cei doi eroi au din plin AD. Si daca vrei un Ad carry Draven sau Ezreal (tot attack power dar ei au long rage shoot

| Tătar_George_1994 a răspuns (pentru Andr3y25):

AD- Atack Damage noob laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Andr3y25):

"Pai sa stii ca si eu joc lol de 2 ani
Si in astia 2 ani mi-am dat seama ca toti campionii sunt buni" nu-i adevarat,nu poti compara campioni slabi cu unii buni,sunt campioni nefolositori in lol din cauza abilitatilor sau ratiilor scalate pe ad sau ap,campioni ca si popy, urgot, kayle, trundle pur si simplu nu sunt bune, in teamfight nu ajuta echipa enorm si nu au damage early mid sau late comparat cu restul campionilor.Din doi ani si dupa enumerate nerfuri tot nu ai inteles ca sunt campioni buni si prosti?

4 răspunsuri: