| vladinx a întrebat:

Ieri mi-am cumparat un Grand Theft Auto 5 din Auchan.Azi dimineata am inceput sa instalez jocul.Am introdus primul disc.A mers foarte bine.Mi-a cerut al doilea disc si l-am introdus. Apoi am facut la fel si la al treilea.La un moment dat calculatorul incepea sa "vajaie" foarte tare.L-am lasat iar peste o ora am observat ca installer-ul era la acelasi pas.Am scos discul si instalarea s-a oprit si am pierdut tot ce facuse pana atunci.Am reluat instalarea si la al doilea disc se oprea instalarea si nu mai continua absolut deloc.Am incercat sa copiez fisierele din discuri in foldere separate dar la al doilea disc copia pana la un punct si se oprea.
Ce sa fac? Chiar nu mai am nicio solutie si am cautat pana mi-am scos mintile pe net si nu am gasit absolut nimic referitor la problema mea

Multumesc anticipat!
O zi buna!

2 răspunsuri:
| TechGuyTpu a răspuns:

Probabil dvd 2 este foarte zgariat, slabe sanse sa iti returneze magazinul bani inapoi.

| Mafiotu007 a răspuns:

Inainte sa mai cumperi un joc,zi-le la aia sa iti deschida cd, sa vezi daca nu ii zgaraiat ceva.Du-te inapoi acolo si zi-le sa iti deie altul, daca nu, fa-le reclamatie, habar n-am.Gta V costa destul de mult si de asta iti zic.