| XVCDG a întrebat:

Imi puteti spune ce m-as putea juca pe PC sau mai bine spus care considerati a fi cele mai bune sau cel mai bun joc pentru PC.Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| BogdanSVPetc a răspuns:

E imi place intrebareawinking.Sa incercam cateva raspunsuri care poate tear interesa:Gta 5; Max Payne 3; Assassin's Creed 4 Black Flag; Mafia 2(in Romana happy ); Counter-Strike: Global Offensive; WWE Smackdown vs Raw 2013(prin emulator daca stai bine cu ramul); Sniper Elite V2/V3; GTA 4 vice city(atentie 4); call of duty modern warfare 3; Battlefield 4; Driver San Francisco etc. Sper ca ti-am fost de folos, baftawinking

2 răspunsuri:
| JustM3JustABoy a răspuns:

Depinde ce PC ai... cat de performant este. Daca e praf joaca-te mario, daca nu te poti juca : NFS Most Wanted, Rivals, HP 2010, The Run, GTA 4, 5, CS Go, Battlefield 3, 4 etc. Trebuie doar sa cauti pe Youtube.

| xRaduMihai a răspuns:

Uite poti incerca sa joci urmatoarele jocuri : Skyrim, prototype, serious sam, league of legends, diablo 3, guild wars, hearthstone, prince of persia, GTA, max payne, l.a. noire, alien vs predator, call of duty, crysis, dirt 3, far cry 3, battlefield, tomb raider survival edition, mass efect 3, dead space, the witcher, dragon age, mafia2; mie imi plac foarte mult le-am terminat pe toate.