| vali332534 a întrebat:

imi va merge gta 4 cu : 2gb RAM, Approx. total memory :256.0 MB

placa video Intel(R) Q35 express Chipset Family

Intel(R) Pentium (R) Dual CPU E5200 @ 2.50 GHz 2.50 GHz

4 răspunsuri:
| costin95 a răspuns:

Da, dar trebuie sa il joci cu detalii minime, daca vrei sa fie playable. Iti dau un sfat, sa nu tii absolut nimic deschis gen Browser, muzica, etc si sa intri in Task Manager ( CTRL+ALT+DELETE sau CTRL+SHIFT+ESC ) si sa închizi aplicatiile ce mananca mai mult ram, atat timp cat te lasa si nu strici mare lucru, mai bine te informezi pe net ce inseamna "explorer.exe" de exemplu... Aplicatiile le gasesti in tabul Processes.
In cazul in care ti se pare ca nu merge bine si sacadeaza, cred ca exista patchuri pe net pentru calculatoare mai vechi, dai un search pe Google cu GTA IV patch for old computers sau ceva.

PS: Eu am jucat Gta IV pe un Intel celeron b820 parca, tactat la 1.8 Ghz (e dual core) cu placa video integrata Intel HD Graphics ( o gluma de integrata ) si 4GB RAM si aveam in jur de 30-40 fps-uri.

| georgeenglezu2016 a răspuns:

Va merge dar o sa ai lag trebuie sa selectezi pe performance la procesor si setari cele mai mici la placa video si ce nu ai nevoie de programe le poti opri sa castigi mai mult ram

| vali332534 explică (pentru georgeenglezu2016):

Si de unde pot saliau pun setari pe low

| georgeenglezu2016 a răspuns (pentru vali332534):

Da domne intri in setarile de la gta 4 grafic si ai acolo pe normal, low, medium alegi cea mai mica de ex : low, dar inainte sa intri in joc intra la control panel, alegi large si cauti power options dupa care alegi cu mous-ul performance, funda