| AndreiGaming123A a întrebat:

Salut TPU, in legatura cu jocul core keeper.
Harta este infinita sau nu?

Răspuns Câştigător
| 1997onur a răspuns:

Bro eu nu știu ce este Keeper laughing)) eu am un laptop doar și pe el am descarcat gta5 dar nu am mai stat pe laptop de mult și nici nu-l mai vrea sincer am să-l vând il țin degeaba în afara de telefonul nu folosesc altceva ca nici nu am timp muncesc și când am pauza întru și eu aicia asta e tot ce fac.

4 răspunsuri:
| AndreiGaming123A explică (pentru 1997onur):

Cauta pe steam core keeper laughing)) e un fel de Minecraft. eu am multe jocuri dar jocul asta e de distractie nu de alta. e un fel de Minecraft care poti crafta faci recolta intr-o lume paranormala. sub pamant e si online. adica esti un fel de miner care sapa pentru resurse. si face multa lume live pe platforma twitch deci e un joc tip minecraft sau Stardew Valley. asemanator. doar ca esti un miner care trebuie sa traiasca are food si viata si e inca in dezvoltare si vreau sa stiu daca e o lume mare in joc.

| 1997onur a răspuns (pentru AndreiGaming123A):

Am jucat minecraft știu jocul ăla dar asta cu miner acum aflu și eu de la tine pentru prima oară am sa ma uit la YouTube sa vad și eu ce este mai făcut curios nu știu ce este Stardew Valley asta bro laughing)) am sama uit tot pe YouTube sa vad ce este laughing))

| AndreiGaming123A explică (pentru 1997onur):

Poti cauta jocul pe steam face developeri. si comunitatea live. jocul asta e un fel de minerit prin grota laughing) o sa-ti placa sunt locuri goale dar o sa bage biomii. nu stii ce inseamna biomii asa-i? iti explic eu. este un fel de slime in joc. stiu ca suna ciudat dar asa e. si sunt multe creaturi si daca omori 1-2 Bossi. sau pe toti Bossi. iti poti face arme legendare sabie sau diferse lucruri. dar si alea trebuie resurse slime adica niste saliva din biomii trebuie omorati si primesti si niste seminte de plantat. poti face mai multe in joc dar jocul e inca in dezvoltare. si de aia am intrebat daca jocul asta are o harta infinita sau nu si daca nu are tot e mare harta din cauza ca tu esti un fel de punct pe harta sau ceva de genul si trebuie sa faci discover pe harta ca sa gasesti locatii noi etc.

Jocul contine

Mine Resurse
Discover
craft items.
crow farm crops pentru a face bombe si diferse ca sa nu mori de foame. poti juca pana la 1-8 playerii.
https://store.steampowered.com/app/1621690/Core_Keeper/ ma poti sa ma adaugi. si pe steam AndreiGG.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198353980558/ oricum joc mai multe jocuri.

| 1997onur a răspuns (pentru AndreiGaming123A):

Bro ești legendă mersi frumos cu adevărata ca ai avut atâta răbdare cu mine să-mi explici totul am sa întru la toate sa vad și eu ce sunt și cum este și da aveai dreptate nu știu ce este biomi laughing)) mersi pentru tot

EȘTI CEL MAI TARE happy : )