Cel mai probabil ai un keylogger in pc pe care l-ai luat de pe net sau ti-a dat cineva ceva pe mess.Keyloggerele pot fi orice fel de fisiere iar daca n-ai un antivirus bun nu le detecteaza. Cel mai folosit keylogger e ardamax.Am sa-ti dai cateva solutii pentru a scapa de el sau de orice alt program spion pe care il ai in pc.In primul rand bagati un antivirus daca n-ai.Iti recomand avast e gratis si bun, iar apoi dai o scanare completa la sistem sa vezi ce detecteaza. Daca e vorba de ardamax deschide task manager (Ctrl+Alt+Del) si cauta la proces akl. exe sau ardamax si daca gasesti asa ceva dale imediat end process.In cazul asta descarca malware bytes anti malware si dai o scanare la sistem si scapi de el dar daca e un keylogger mai performant si vrei sa te asiguri ca scapi definitv de el reinstaleaza windowsul si cel mai bine formateaza tot hardul.Si ai grija la ce iei de pe net sau pe mess.Scaneaza-le intotdeauna cu antivisul sa numai patesti asta.Bafta si ai grija!
O, Multumesc pentru raspuns...chiar acum am inceput full sistem scan in avast si cred ca o sa iau si malware bytes. Oricum deja am rezolvat am schimbat parola la contul actual iar de cateva zile merge bine.
AndreeaBia întreabă: