| TovarasuLyn a întrebat:

In ultimul timp ma tot gandesc sa mi cumpar un calculator nou.
Vreau sa fie ceva care sa nu se strice repede, sa aiba macar 2gb ram(sau mai mult), o placa grafica de preferat nvidia(sa fie macar 1gb), procesor intel dual core sau i3/5 si sistem de operare windows 7(asta nu conteaza neaparat pentru ca pot face rost)
Pretul sa nu depaseasca 2000 de lei(de preferat mai putin)

Răspuns Câştigător
| unknownn a răspuns:

Sau daca vrei sa-ti iei piese second-hand, cu 2000 de ron iti faci un calculator de merge orice joc de la ora actuala pe el.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate eu zic in felu`urmator:
Decat sa-ti iei PC gata construit din magazin,poti sa-ti faci tu build-ul comandandu-ti piesele de pe net sau ma rog ce surse mai ai tu.
Daca ai PC deja poti folosi, daca iti convine, carcasa de la actualul(te scutesti de niste bani in plus) si restul le cumperi.
Ar fi cam asa:!:cu 2 gb rami nu faci nimic daca il pui la gamingwinking, cel putin 4 sa fie si nu ai treaba, daca poti, 6 ca e sigur ca nu mai ai treaba cu nimic pentru muult timp
! O placa video Nvidia poti sa-ti iei un model GTX 5xx ca sunt foarte bune, depinde de performanta si de pret bineinteles, oricum le gasesti si ieftin si sa fie si de perfomanta buna.
! Daca tot iti iei un procesor Intel i3/5 linistit ca sunt bune(scuze dar in domeniul Intel nu prea am replica pentru ca nu folosesc si nici nu voi folosi tehnologiabig grin).
! Cat despre sistem de operare, daca iti iei 4GB ram poti sa-ti pui Windows 7 ultimate pe x64 bit linistit.
Dupa parerea mea asta ar fi ce ai avea nevoie pentru gaming, daca zici ca bugetul e pana in 2000 ron happy.
Sper ca te-am ajutat daca e ceva neinregula dai replywinking