| Smooty a întrebat:

Intrebare Metin2 big grin Am lvl 61, 2 magii M2 si 1 M1... nu stiu unde sa cresc mai repede... spuneti-mi si mie unde si cum ajung acolo happy Multumesc frumos! ( Dau funda )

Răspuns Câştigător
| Cheloo20cmRecords a răspuns:

Poti creste in v2-mergi la teleporter alegi desert dupa aia mergi in S-E ( http://i.imgur.com/RA2jJ.png ) si intri prin portal.Acolo e v1, ca sa intri in v2 iti trebuie bilet pe care pe serverele private il gasesti la negustoarea de diverse, dar pe metin2ro costa cam 12 kk la shop.
Bafta!

1 răspuns:
| DjStefanuck a răspuns:

Stiu eu v2 dar ati trebuie bilet v2 si magile prea mici fa macar m 5 si ceresti fain biletul se numeste Permis De Trecere poti sla iei si depe net dar il gasesti si prin magazine cum ajungi trebuie s aai bilet alfel nu te lasa sa treci. mergi in desert dupa aia v1 daca ai auzit de el si mergi in capat la v1 si acolo e un negustor si ii dai biletul si te da intr-o mapa si acolo lupti mergi in fata iti trebuie multe liceu g rosi alabastre nu as amulte a ai inventarele pline sa nu apasi pe negustorul ala cand ai intrat numai dupa c enu mai ai red ca te scoate afara si nu mai poti intra cati ia biletu