| Rauldenis a întrebat:

Intrebarea e pentru fani de jocuri pc cu computere mai slabe. Ce jocuri slabe si captivante, super si care sa te,, oblige " sa te joci pe el adica sa fie foarte palpitante. Ce imi recomandatii? Am 1 GB ram, 3.06 GHz si as vrea jocuri
Am jucat Mount and Blade si cel mai performant joc jucat de mine a fost Mafia 2. Vreau ceva mai slab.Ce sa joc? Dau funda pentru cele mai multe si mai faine

Răspuns Câştigător
| LyonSsS a răspuns:

Poti incerca Max Paine, Hitman Blood Money, poate Diablo II sau I, Delta Force (versiuni mai vechi), Pain Killer sau poate vrei strategii gen Age of Empires, Heroes III of Myth and Magic sau Cosaks

| Rauldenis explică (pentru LyonSsS):

Lyon ai funda de la mine dar te rog ceva. Daca imi poti da link pentru Max payne si sa mai pui shooter si niste RPG. te rog frumos

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| LyonSsS a răspuns:

happy Link la max paine nu cred ca imi permite forumul, insa "thepiratebay" search Max Paine-> ordonare dupa Seeds si pac download.
Shooter : Half Life, Duke Nukam, Unreal Turnament, Red Faction, Alien Vs Predator, Return to castle wolfenstein (foarte misto si are mai multe serii), Crysis 1, Dead Space 1/2 si RPG-uri : Star Wars Jedi Academy, Assassin's Creed 1, The Witcher 1/2, Batman Arkham City, DarkShire, Fallout, Nox poate vrei si ceva online gen MMO - 4 story sau drakensang ( amandoua se joaca si de pe browser si merg pe orice PC). TOATE LE GASETI PE MAGAZINELE VIRTUALE numite TORR... TSwinking