Depinde ce lane-uri preferi.
Îţi fac un top ( în opinia mea ) :
- Top : Darius, Teemo, Pantheon.
- Mid : Vel`koz, Ziggs, Yasuo.
-Jungle - Lee Sin, Jarvan IV, Shaco.
- Bot support : Blitzcrank, Morgana, Braum.
- Bot ADC : Draven, Jinx, Vayne.
Depinde şi de adversarii pe care-i ai, nu înseamnă că dacă ai un campion la 6300 baţi pe toţi. Toţi campionii puncte slabe şi puncte puternice împotriva unui campion inamic anume.
Ti-as spune sa alegi dintre lissandra si Diana pentru ca sunt cele mai sigure pick-uri. Nu zic ca syndra nu e buna,dar isi ia bataie de la majoritatea asasinilor pe mid,din cauza lipsei de mobilitate si agilitate,deci e mai complicat sa te inveti sa o joci si nu e asa versatila. Lissandra mai nou este jucata top si isi face bine treaba si pe mid. Problema manei e putin redusa de pasiva,dar nu e o idee extraordinara. In schimb,Lissandra are abilitati mai utile cu mai mult cc, o zhonya care face dmg si mobilitate, si e chiar atat de grea. Diana totusi daca o joci bine, poate fi foarte puternica, dar nu prea se incadreaza in meta-ul din prezent. Sper ca te-am ajutat!
Mersi de pareri. O sa ma gandesc bine totusi intre Diana si Lissandra, fiindca as vrea un ap carry. Sper ca totusi Lissandra nu consuma chiar asa multa mana. Si stiu ca Syndra nu are o mobilitate asa de buna, dar eu am rupt totusi cu ea cand era la rotatie.