| Paincr a întrebat:

joc Mortal Kombat 4 si stiu toate comenzile
dar cand fac fatality nu stiu fac comenzile ca la carte si nu mergecrying help!

Răspuns Câştigător
| MichelWolverine a răspuns:

Te duci la Practice in meniul principal, dupa care alegi Difficulty (sa iti apara chenarul ala galben in jurul meniului) si tii apasat simultan tastele pentru Low Kick (Picior jos) si Block (tasta prin care luptatorul tine garda sus). Dupa cateva secunde o sa auzi "Outstanding" si o sa iti apara un meniu cu mai multe chestii, printre care si urmatoarele: Endings, Fatalities 1, or Fatalities 2. Alegi una din Fatalities 1 sau 2, dar vezi sa nu le alegi pe ambele, pentru ca nu mai are efect dupa. In momentul in care ai activat Fatalities 1 sau 2, iesi din meniu si te joci, si cand iti apare in meci faza cu Finish Him, apesi tastele Down + High Punch (Down - cand te lasi jos si High Punch - Pumn Sus). In general sunt S+Y sau Sageata jos + 7 daca joci de la NumPad. In orice caz, e bine sa intri in joc si sa vezi exact care sunt tastele. In mod normal ar trebui sa mearga. Sper ca te-am ajutat. Succes! happy

2 răspunsuri:
| erkal2011 a răspuns:

Eu le fac exact cum arata la moves list e foarte usor numai ca trebuie sa stii si distanta de unde o faci.Bafta!

| RRiCArDo a răspuns:

Fii atent:te duci la practice dupa de duci la dificulti si dai novice dupa acea tii apasat space+k(space+picior mic) dupa o sa rada cineva si dupa acea mai faci odata acelasi lucruri si dupa dai la fatality (ON)