Hey si eu joc de mult nici eu nu am stiut cum se fac clasele pana cand:
O pritena de-a mea facea golds (1, 5k) si se facea vip(stii ca mereu cand te faci vip iti dadea 3 cl.) si asa a ajuns sus. Asa am facut si eu si acum am cl 122... bine, daca mai joci, imi zici si mie numele poate ne vom imprietenii acolo
Alyix, uite iti dau id meu si poate vom fi prietene , ary_sofisticataxd, da-mi add
Am jucat eu o vreme... Am facut doar CL 2 Ele normal se cumpara cu bani reali, dar poti face din invitatii pentru prieteni. La fiecare invitatie trimisa, jucatorul care se inregistreaza pe baza link-ului si joaca o vreme (nu mai stiu cat) primesti 1 CP. La 20 CP (citzen point) ai 1 CL. Am facut destul de multe fake-uri.
Daca vrei sa faci ca mine, cauta site-uri care fac adrese de e-mail temporare, dar atata timp cat joci pe adresa de e-mail temporara trebuie sa ai si casuta de e-mail deschisa, altfel se anuleaza...
Joc de mult timp, si rahatu ala de cl nu se cumpara cu bani reali se ia cu gold 1500 gold = 3cl, putin gold, dar aia cu invitatiile nu e permina, ca sa stii
Cum am zis jucam o vreme (acu' aprox. vreo 2 ani) si se poate ca lucrurile sa se fii schimbat... si mie chestia cu invitatiile a mers... doar pentru 1 CL Daca vrei sa-mi vezi spatiul cauta "DanuTzCarbon Home" fara ghilimele. In joc ma numeam Carbon Danutz cred.