| Aladin989 a întrebat:

La recomandarea unui prieten mi-am facut un pc pe bucati vreau sa va intreb inainte sa dau comanda daca piesele se potrivesc, daca carcasa suporta unitate optica si daca piesele incap intr-o carcasa de 260×498×512 cu 5 ventilatoare incluse.
Procesor : I5 6400
Placa de baza : Asus H110M-A
Memorie ram 2×8 DDR4 (16 GB)
Placa video : R9 390 Strix OC 8GB 512 bit
HDD WD Blue 1TB 7200rpm
Unitate optica LG DVD+/-RW, 24 Intern,S-ATA, negru ratail
Sursa nJoy Woden 750 W, 80 Plus Gold,PFC activ,protectie : OCP,OVP,UVP,SCP,OPP, OTP.
Carcasa : Zalman Z11 Plus ATX

Dau funda pentru cel mai bun raspuns. Daca am gresit cu ceva imi cer scuze nu prea ma pricep la calculatoare.
Multumesc

4 răspunsuri:
| Zangetsu a răspuns:

Da. Totul pare in ordine. Eu as fi mers pe o sursa de la un producator mai cunoscut sirtec, seasonic, corsair, super flower, etc. Ar merge si o sursa bronze de 500W daca are 2 conectori pci-express 6+2 pini. In cateva zile ar trebui sa apara gtx 1070 care e mai buna ca 390x si o sa aiba cam acelasi pret. Poate ar merge sa-ti iei pc-ul fara placa video si stai pe integrata cateva zile.

| DragomirMihail2020 a răspuns:

Salut!
Sistemul este Ok.
Aproximativ toate componenetele sunt compatibile in afara de Carcasa nu iti incape Placa video Dimensinea placi video este de 300mm (iar carcasa suporta maxim 290mm) Si nu stiu cu aceea sursa daca ar tine ca nu prea am auzit de acest producator.

PSbig grinaca vrei sa iti fac un pc bun zi-mi ce buget dispui si pot face acest lucru.

Si inca ceva schimba placa aia de baza este buna dar aceste placi de baza nu rezista perioade indelungate (se mai numesc pocnitori).

| CPAElites a răspuns (pentru DragomirMihail2020):

Dimensiuni (H x D x W) 498 x 525 x 260 mm