| 20ionel20 a întrebat:

LA urmatoarea mea configuratie:un laptopo presario CQ62 Notebook Pc(adica am laptop tongue)cu 2.2 ghz single core, 2 gb ram, windows 7 home premium sp1 pe 64 bits ruleaza pe minim gta iv sau the walking dead:Episode 1?

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Aia de la HP inseamna ca sint niste idioti, daca l-ai luat nou. Nu ai zis ce placa video ai, dar banuiesc ca si aia e cam depasita de vreo 7 ani... si oricum astia zic ca vrea asa la procesor minim-minimorum - Intel Core 2 Duo 1. 8Ghz, AMD Athlon X2 64 2. 4Ghz. In concluzie, raspunsul la intrebarea ta e NU. sad

7 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Ce idiot ti-a pus W7 pe 64 de biti pe configuratia asta? Zi mersi ca ruleaza Windowsu'... auzi la el, GTA 4.

| 20ionel20 explică (pentru KodrutZ):

Idiot? Pai asa l-am primit cand l-am cumparat.Dar daca il pun pe 32 home ar merge?

E de 1 gb vram.

Sau walking dead?

| KodrutZ a răspuns (pentru 20ionel20):

Ce e mare fis sa cauti system requirements si sa compari cu ce ai?

Am cerintele, numai ca totusi poate nu suporta si nu am chef sa stau o juma de ora-o ora sa descarc ceva ce nu imi merge.

Pai in cazul asta nu are de ce sa nu suporte, nu crezi?

Aia de la HP inseamna ca sint niste idioti, daca l-ai luat nou. Nu ai zis ce placa video ai, dar banuiesc ca si aia e cam depasita de vreo 7 ani... si oricum astia zic ca vrea asa la procesor minim-minimorum - Intel Core 2 Duo 1. 8Ghz, AMD Athlon X2 64 2. 4Ghz. In concluzie, raspunsul la intrebarea ta e NU. sad