| FulgerMcQueeN a întrebat:

m-am apucat de Far Cry 3 dar am o problema, am cumparat SVD (luneta) dar problema e ca atunci cand apasa click dreapta pentru tinta nu o am (este ca si cum te'ai uita printr'o sticla fara chestiile alea ca sa imi arate unde este mijlocul sa il pot lua pe ala, este doar sticla curata fara marcajele alea) Si precizez ca am Rezolutia data la 800 x 600 (din alte probleme p[e care nu vreau sa le aduc in discutie) V-as fi recunoscator cu o fundita si un vot la cel care imi da un raspuns care ma poate ajuta. Multumesc frumos.

8 răspunsuri:
| SilviaDulcik a răspuns:

Sa inteleg ca nu l-ai cumparat. Incearca sa aplici ultimul plasture sau sa dezactivezi functia letterbox din optiunile grafice.

| FulgerMcQueeN explică (pentru SilviaDulcik):

Deci l-am cumparat dar cand il am in mana si apas click dreapta ca il pun mai aproape de ochi sa vad prin chestia aia nu am liniile alea negre care imi arata care e mijlocul sa il pot nimeri, e numa sticla curata, intelegi? sad

| FulgerMcQueeN explică (pentru FulgerMcQueeN):

Am uitat sate mai intreb ceva, cum pun plasturele? Terog sa raspunzi repede MS! happy

| sergiuboanta a răspuns:

Aha am inteles problema ta we si eu am jucat far cry 3 si am avut la arme nu mai spun.deci aici este chestia de grafica daca e data prea tare dao mai incet da la normal dai default si vezi daca merge ca sa imi raspunzi bft.

| FulgerMcQueeN explică (pentru sergiuboanta):

Man am grafica pe 800 x 600 laughing si am incercat si cu grafica... vezi ca am mai pus odata intrebarea mai detaliat... iti da imd linkul happy

| FulgerMcQueeN explică (pentru sergiuboanta):

Baga ID'u meu : ilegaldrink

| badeadaniel98 a răspuns:

Sall.fi atent. am avut si eu problema asta si am rezolavat-o. intra la optiuni, grafica, si skinba pe off la functia lattebox. merge 100%