| ketzy a întrebat:

M-am decis sa ma apuc de un metin si m-am apucat de Metin2Apollo.Am facut un ninja si vrea sa va intreb ce bonusuri trebuie sa pun ca sa il fac tare pe lame sa dau dmg mare cu el.

Multumesc

1 răspuns:
| andre1ush a răspuns:

Pai ca sa dai dmg mare iti trebuie seturi si ful semiom si dex. pe arma sa ai dex semiom critica/patrundere si farmer( este bun pentru ninja se incarca magiile mai repede), seturile constau in aparari impotriva sabie, 2 maini,pumnal, sageti, clopot, evantai, fulger, foc, vant dar nu intra pe toate
Uite acum cum sa faci seturile: pentru war sabie si 2 maini (papuci, colier, cercei, armura) pe papuci baga pv, sabie si 10% critica, pe colier bagi pv, sabie si 10 critica/patrundere, pe cercei sabie si semiom iar p armura pv sabie si incearca si atac corporal daca pica e bine! asa faci pentru fiecare 2 maini pumnal sageti. la coif pune magie semiom foc( pentru anti sura bm=magie neagra, scade atacul) sau in loc de foc incearca sa faci 2 coifuri pe unu sa ai semiom, magie si foc iar pe altu semiom magie si sageti,
Scutul il faci pentru fiecare caracter: pe scutul anti war bagi imun dexteritate si semiom daca ar pica si corporal ar fi perfect, asa la toate scuturile, iar pe bratara incearca sa iti pice magie semiom foc si patrundere. daca nu fa 2 bratari 1:semiom magie pv foc si cealalta semiom magie pv patrundere! sper ca ti-am fost de ajutor am scris mult cred ca team bagat in ceata dar ia-o incet incet!