Cel mai bine iti iei s6 edge plus, are cu 1gb mai mult ram,diferenta se observa in multitasking, este mai mare, daca nu ti-l iei pe ala, atunci mai bine nu ti-l iei pe niciunu, s6 edge normal fiindca deja a aparut ceva mai nou, iphone 6s fiindca este prea scump pentru performantele lui, adica pe bune, are doar 2gb ram si un amarat de dual core de 1.8, doar sistemul de operare il mai salveaza.
E ca si cum ai cere sfatul in alegerea unei femei...conteaza ce iti place tie mai ales ca tu vrei diferente concrete intre doua telefoane cu sisteme de operare diferite. Exista oameni care prefera Android si cei care prefera iOs. Nu are rost sa discutam diferentele hardware dintre dispozitive deoarece stiti toti ca nu doar astea conteaza (altfel aveam toti china octa-core si nu se mai dadea un Sony, Samsung, HTC sau iphone in Ro)
Eu personal aleg iPhone datorita iOS care mi se pare foarte bine gandit pentru cineva care nu vrea sa stea sa custumizeze si sa lucreze la telefon.
Si terminati cu overpriced...e pur si simplu scump(cum sunt si unele masini frumoase). Ca sa fie overpriced trebuie sa ii gasesti termen de comparatie...ce alt telefon cu acest hardware si acest software il gasesti la mai putini bani?
Un exemplu bun de overpriced sunt unele Samsunguri care ofera ce ofera si Allview(numai in specificatii, calitatea e clar in favoarea Samsungului), dar la pret triplu.
Mi-Am cumpărat Samsung galaxy edge+ și deocamdată sunt foarte mulțumit. Am văzut niște review-uri la iPhone 6s și e cam simplu și slab în performanță. ÎI voi acorda funda lui Bogdan324 că m-a convins.
DaciaRomania întreabă: