O sa poti sa faci multe! o sa iti creezi un club pe care il folosesti in cariera sau il poti folosi intr-un amical! daca nu vrei sa iti creezi un club atunci alege ce club vrei de preferabil slab gen eu stiu fcsb sa zicem spunem ca dupa aceea sa ajungi chiar la cluburi mai mari! poti sa schimbi echipa dupa cate etape vrei! daca vrei sa stai tot sezonul bine daca nu pleci! ca in realitate! nu trebuie insa sa platesti clauze sau ceva! daca intrebi daca va fi pe ps4! da raspunsul este da! va fi pe ps4! dar si pe noul ps5! asa ca nu iti face griji! singura problema e ca nu vom avea liga 2 nici anul asta! dar vei avea liga 1! pe langa liga 1 mai sunt campionatele frantei angliei germaniei italiei spaniei si evident noutati sunt campionatele greciei si ciprului si altele! vei putea juca si world cup 2022 chiar! au facut treaba buna deocamdata! eu ma declar multumit! acum nu te astepta la prea multe schimbari ca e greu! dar sa speram ca cu timpul vor lua lucrurile mai in serios! asa ca vom vedea! dar deocamdata ti-am spus zis atata pot si ei! i-au in considerare orice oportunitate care li se ofera! dar mai mult nu! am uitat sa zic spun ca poti si edita stema sau echipamentul echipei in timpul carierei daca vrei! nu te obliga nimeni! important este ca au reusit sa introduca si alte lucruri! si asta este important! cam asta este! merita sa il iei cica are gameplay mai rapid! oricum jocul va aminti probabil de fifa 10! va avea si volta cum a avut pana acum! stii ca la volta poti sa deblochezi legende mari ale fotbalului! ian wright! zinedine zidane! ian rush! george best! thierry henry! roberto carlos! ronaldo nazario! ronaldinho! gheorghe hagi! etc! in special cei care sunt trecuti la legende! da poti sa faci echipa cu ei! in fine! pe langa cei care ii ai in modul volta! deja!