| olyvyan a întrebat:

Mi-am facut recent un ninja(metin2.ro) lame, dar, am auzit ca si pe arc este destul de bun....deci nu situ daca sa ma schimb pe arc sau nu.Momentan pana pe la lvl 30 as vrea sa am skill pentru PVM, dar nu stiu care dintre cele 2 sunt....si dupa sa le schimb pentru mai mult PVP. Daca credeti ca fac gresit aici va rog spuneti-mi exact ce sa fac, adica tine skill X pana la lvl Y si dupa schimba-le cu Z, daca se poate si o scurta explicatie.Multumesc anticipat si dau FUNDA!

Răspuns Câştigător
| nda a răspuns:

Ninja arc e zero barat in pvm. in pvp ninja arc e greoi. trebuie sa stii sa joci foarte bine pe arc ca sa te descurci..magiile ti se incarca greu, ai nevoie de dexteritate. adica o sa trebuiasca sa folosesti cercei de cristal, deci n-ai pv pe cercei.
pe cand ninja lama e destul de bun pvm, in pvp folosesti abanosi. deci pv in plus, nu e greu de jucat pe el samd.

| olyvyan explică (pentru nda):

Ti-am dat funda dar mai am o intrebare. De la un anumit nivel as vrea sa ma bazez mai mult pe PVP decat pe PVM. Deci ca sa fiu mai bun PVP sa schimb skill-urile pe arc sau las pe lama? Si daca da de la ce lvl sa fac asta? Asa dupa parerae ta.

| nda a răspuns (pentru olyvyan):

Eu zic sa ramai lama ca e mai bun decat ninja arc, e parerea mea. de exemplu ninja arc nu-si poate doborî adversaru din picioare, un dezavantaj imens.
daca vrei sa schimbi magiile cel mai bine e sa le schimbi la lv 29, ca la 30 nu le mai poti schimba decat daca bagi bani reali in joc.

3 răspunsuri:
| smecherul0777 a răspuns:

Arcul normal