Pai ca sa fii un admin si serverul sa fie pe calculatorul tau iti trebuie un calc puternic nu poti sa ti in server 5 jucatori cu un dual-core sau 2GB ram. te rog spune-mi si mie cum ti-ai facut server ca am incercat si eu dar in zadar. sper ca te-am lamurit.
Te pot ajuta eu, e chiar foarte simplu. Da-mi un PM cu Skype daca ai si iti explic.
On-topic: Cum a zis si ShadowKanye ca sa tii un server iti trebuie specificatii cat de cat ridicate: Minim 4 GB RAM, un procesor puternic etc. Din cate stiu poti aloca server-ului o anumita portiune din memoria RAM...
Uraniu te rog trimite-mi un mail pe adresa hertepaul@gmail.com cu explicatiile. nu am nevoie de multe explicatii. am downloadat minecraft server. l-am facut. dar mai am probleme la server propertise cred!
Ps. am incercat sa-l fac cu hamachi mie imi merge dar nu si prietenilor.cred ca e problema cu IP-ul.
Ai putea sa-ti bagi niste rami. daca ai calculator e usor. te uiti la modelul ramilor si poti intreba la un magazin IT (de calculatoare) sigur o sa stie ei. nu costa foarte mult. un prieten si-a luat 2 GB rami la mai putin de 100 lei si nu erau cei mai ieftini.
adivd15 întreabă:
Lucian_Ionutz_1998 întreabă:
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Alex324 întreabă: