Cate jocuri ai jucat, iti zic eu niste jocuri pe care sa le termini incearca : Assassin's Creed (toata seria), Prototype, Devil may cry (de la 4 in sus), Rage (care are cea mai faina grafica din lume). Cam atat stiu eu, bafta si sarbatori fericite Sper sa iti placa. Funda?
Prototype am jucat. acum astept prototype 2 devil may cry am jucat doamne nu mai sunt jocuri? rage nu cred mersi bafta si tie. Assassin's Creed cu toate ca ador Prince of persia, din pacate nu prea imi place Assassins.
Assassins, cu toate ca ador prince of persia nu prea imi place "Assassin's". Prototype am jucat acum astept prototype 2. devil may cry am jucat 1 2 3 4, 5 nu prea stiu. Rage, ramane de vazut. Mersi colegu.
Assassins, cu toate ca ador prince of persia nu prea imi place "Assassin's". Prototype am jucat, acum astept prototype 2. devil may cry am jucat 1 2 3 4, 5 nu prea stiu. Rage, ramane de vazut. Mersi colegu.
Assassins Creed nu imi place, cu toate ca ador Prince of Persia. Prototype, am jucat, acum astept sa apara prototype 2. Rage, ramane de vazut . si devil am jucat 1 2 3 4.
Am jucat prototype. Astept sa apara prototype 2. Assassins creed nu prea imi place, cu toate ca ador prince of persia. rage ramane de vazut. devil may cry am jucat pana la 1 2 3 4 nu stiam ca este peste 1 2 3 4.
Este devil may cry 5, incearca crisys e fain, te camuflezi are grafica faina etc.
WOOOOW,da tu te joci multe jocuri nu gluma, iti recomand Doom nu stiu cate parti are dar eu am Doom 3, e putin cam greu dar amuzant ca te chinui sa castigi sau Battlestrike Shadow Of Stalingrad.Altceva nu mai stiu.
Incearca Mafia 2, Crysis, Splinter Cell Convinction, Half Life 2 (ca unu e cam plescait), Saint Row The Third, altceva nu prea imi vine in minte