| Andreifirework2 a întrebat:

Salut TPU, o intrebare serioasa.

De ce e plin internetul de tepe? Nu de alta, am fost interzis pe EA, ei zic ca e corect, bani furati de pe steam, deci am fost spart si pe origin si pe steam.
Youtube e plin de tepe. Zic ca iti vor da unbanned pe gta dar pot cumpara alt cont. Daca e cazul.

De ce daca iti bagi bani pe internet exista riscul sa fii tinta hackerilor, nu inteleg de ce?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Internetul nu-i plin de tepe, atata vreme cat faci ce trebuie si nu intri unde nu trebuie.
Cand intri pe site-uri ciudate si risti, ai toate sansele sa fii tepuit.
Cand vrei programe sau aplicatii gratis, ai toate sansele sa downloandezi ceva care are virusi si care la un moment dat iti poate fura datele bancare, personala sau iti iei teapa.
Pe internet esti safe numai daca cumperi programe protejate si nu intri pe nici un link free, sau care ti se pare tie ca-ti da bonusuri.
Nu-ti mai fa conturi peste tot si nu mai downloada nimic care nu-i cumparat cu licenta, ca sa fii protejat legal si sa nu mai iei tepe.
Asta este adevartul motiv pentru care iei tepe, vrei totul pe gratis, iar pe gratis vin numai aplicatii cu tepe si virusi ascunsi!

| Trixt3r a răspuns:

Este din cauza ca nu ai setat masuri de siguranta.
Atat steam cat si alte platforme au modalitati de dubla-masura, pe steam spre exemplu poti pune steam guard prin telefon sau e-mail si necesita un cod suplimentare pentru logare - Daca aveai steam guard nu iti mai "spargea" contul.

Siguranta pe internet este importanta. Daca tu nu ai grija de tine, nimeni nu are.

| Andreifirework2 explică (pentru Trixt3r):

Da dar la toate conturile am schimbat parola da frate dar am aceeasi parola doar pe origin si uplay am parole puternice cu aceeasi parola chiar toate platformele trebuie sa am nr de telefon bagat? deci am la toate platformele nr de telefon bagat dar imi e si frica ca imi sparge nu stiu ce cont. nu stiu dar pe uplay zice pe uplay la activitati cred ca asa e si cu alate platforme conectare nereusita nu esti tu? conectare nereusita Rusia nu esti tu? conectare nereusita nu Turcia nu esti tu? wtf ce are toti cu conturile mele. ca de aia am si bagat o parola destuld e puternice cu nr si cifre si litere.

| Andreifirework2 explică (pentru Trixt3r):

Pe origin mi-a aflat parola pe steam m-am conectat ca boul eram si obosit si mi-a dat un link de jocuri key random frate efectiv sunt ROBOTI peste tot pe internet tepe etc. si steam a spus ca nu are nici o vina. ca mi-a fost furati bani nu stiu cu ce program sa-mi scanez PC. ca nu gaseste nimic efectiv nici keylogger nimic. doar atunci cand mi-a furat contul de steam si era sa primesc VAC am recuperat la fix doar belele am. supportul asta recupereaza conturile dar nu securizeaza contul bine. pe chat sau pe forum. trebuie un program puternic.

| Andreifirework2 explică:

Si in unele cazuri Youtube nu va mai reactiona. sunt cazuri in care daca plantezi pui bombe comentarii 2-3 comentarii e clasificat spam si iti vor sterge contul cred ca era sa-mi recuperez contul ca am vrut sa imi cer scuze dar nu mai stiu link. a spus yotuube ca ii pare rau dar nu am gasit link am bagat din greseala alt link in concluzie imi bag pla in el de internet trebuie sa-mi plantez in PC/LAPTOP bitdefender dar tot nu stiu daca e bun de ceva ca hackerii pot intra in PC fara detectare de antivirus.

pui bani pe internet = esti in vizorul hackerilor.