| ItsMyTime a întrebat:

pentru jucatori de metin2 care nu prea au ce face as vrea sa le prezint ce am lucrat eu vreo 2 ore cat ploua afara si nu aveam chef de nimic, un metin nou aici aveti linkul cu ce am facut https://www.youtube.com/watch?v=2kMGzyy7-24 vreau sa imi ziceti ce parere aveti, daca il fac sau nu, sa stiu sa nu pierd timpul aiurea, daca nu merita sa il fac nu are niciun rost nu:) mersi anticipat

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut ItsMyTime.Sunt total de acord cu părerea ta.Eu spun că dacă vei face acest server, vei ajunge undeva departe, foarte departe.Aş fi bucuros să mă alătur comunităţii.De experienţă, ştiu mulţi.Am avut inclusiv grad şi pe Metin2.RO,serverul Taurus, şi pe mai multe servere.M-aş mulţumi cu un grad de GA sau SGM.Eu zic să nu te dai bătut, ascultă-mă bine ce spun.Cu acest server vei ajunge foarte departe într-o zi! Aş dori să mi se răspundă la această întrebare: Pot să mă alătur comunităţii tale?

| ItsMyTime explică (pentru anonim_4396):

Eu as fi bucuros sa ajung departe si esti binevenithappy dar nu te astepta sa bat din palme si sa fie gata sv o sa dureze mult sa il fac sad, oricum o sa cer multe pareri