| CounterColy a întrebat:

Salut TpU... referitor la Counter Stike scuzati categoria dar vreau sa stiu, cum fac ca sa nu ma prina cu wall in poze? dau

16 răspunsuri:
| Jorah a răspuns:

Codat prost, du-te altundeva, cati ani ai 9 sau 10? scoate codu ca ma c*c pe tine de ras rolling on the floor

| CounterColy explică (pentru Jorah):

Ground nu e pentru mine... vreau sa vad cum scap codatii cand vreau sa le fac poze si arata ca-s curati. si vreau sa vad ce fac de scap asa usor ca sigur au 100% cod.si nu stiu cum face si vreau sa vad cum scapa ca sa le spun si a\ la alti admini!

| Santo2190 a răspuns (pentru Jorah):

Altu' care raspunde doar pentru post-uri, nu sti nu comenta.

On: I-ati un wall nedetectabil in ss[screenshoot]

| Doru1 a răspuns:

Da trebuie sa fie si nedetectabil dar sint coduri cu wall pe care le poti opri ca sa nu ii prinzi in poza un buton care cand apesi se duce wall-ul.Transmit experienta de admin. laughing

| Jorah a răspuns (pentru Santo2190):

Esti dobitoc.

Ma p*s pe ele de posturi, crezi ca d`asta imi arde? wall nedectabil nu gasesti, pe net sunt doar keyloggere. Si stai linistit, se vede in demo daca ai sau nu wall, chiar daca omu zice ca joaca la casti. Daca in poze nu iese, nu are.

Gaseste-mi tu wall care nu se vede in poze si imi retrag jignirea.

Cei slabi incep cu jignirile....si daca iti gasesc ce faci?happy

| Santo2190 a răspuns (pentru Santo2190):

Am uitat ceva... poti sa iti iei un anti ss si ai scapatwinking...dar na tu nu sti chestile astea

| CounterColy explică (pentru Santo2190):

Dar anti-ss-ul nu se vede in poze?

| Santo2190 a răspuns (pentru CounterColy):

Pai daca e anti ss[anti screenshoot] nu iti poate face pozehappy

Vezi ca te contrazici. Nu iti poate face poze? cum dracu' sa nu poata sa iti faca poze? poate vrei sa zici ca nu iese wall in poze, ceea ce e o aberatie, daca stii putin photoshop, scoti wallu cu clone stampwinking.

Lasa-te laughing)...du-te joaca mariohappy

De unde sa auzi tu de photoshop cand tu stai la wall anti-ss ( care nu exista ). Stii macar sa faci ceva in photoshop de comentezi aiurea? habar nu ai ce face clone stamp tool si cum se foloseste. Joaca tu mario, alt joc pentru a da replica nu mai stii? yawn

Marea vedeta care stie sa lucreze in photoshoplaughing)

cand tu vei sti sa lucrezi in C++,C#,Perl, Python, Java, PhP, HTML si MySQL atunci sa vorbesti cu mine....bafta ca deja o dai in offtopic

Java? poate javascript. offtopic, unde te crezi? asta e topic?
Vai tu programatorule, urca pe un host ceva creat de tine ( sunt hosturi gratis ), sa vad ce stii sa faci. Aa, doar gura de tine. sad True story.

oh go on gata ma... pune-te pe stop

| CounterColy explică (pentru Santo2190):

HaHa 2 labagi care se iau la cearta laughing