| яαzναη a întrebat:

SALUT,TPU! Sper ca am nimerit categoria!

La orice joc deci la toate si la jazz rabit care nu mi se pare un joc mare imi merge super sacadat de la jazz rabit pana la call of duty 4, vreo zece minute merge foarte bine 0 lag no problem apoi super sacadat nu stiu ce sa fac o fi de la placa video?
Dati-mi niste sugestii cea mai buna evident primeste funda!

Precizez ca doar la jocuri!

7 răspunsuri:
| M1hai a răspuns:

Eu cred ca e din cauza placii video, se incalzeste si functioneaza greu!

| 0rlando a răspuns:

Poate fi de la placa video, dar și procesorul dacă este supraîncălzit, sacadează grav.
Verifică temperaturile, dacă sar de 50 de grade, e clar că trebuie înlocuită pasta termoconductoare.

| Generalul a răspuns:

Instaleaza-ti Everest si monitorizeaza temperatura placii video si a procesorului, atat la inceputul jocului, cat si dupa cele 10 minute de care vorbesti. daca e din cauza incalzirii, trebuie sa desfaci calculatorul si sa le cureti foarte bine de praf, iar la procesor sa aplici un strat de pasta siliconica intre carcasa lui si cooler

| яαzναη explică (pentru Generalul):

Cooler si procesor n-am probleme.cred ca e din cauza placii video sau a GB RAM-ului pentru ca am doar 1 GB asa am crezut, dar sa fim seriosi si la jazz rabit? A DA SI AM UITAT AM WINDOWS SEVEN!

| AndreiBitea a răspuns:

Poate e demo

| яαzναη explică (pentru AndreiBitea):

Nu, eu niciun joc nu iau demo...

| яαzναη explică (pentru яαzναη):

DA asta a fost devina mai demult procesorul atingea 60 de grade si l-am schimbat acum arata 30 de grade dar la fel...