| prototype23 a întrebat:

spuneti-mi si mie niste jocuri gen mw3, mw2 terorist takedown adica cu teroristi razboi si niste jocuri cu arme laset si monstri dau funda care raspunde

Răspuns Câştigător
| Nike00 a răspuns:

Battlefield 3 impuscaturi razboaie, Crysis esti un robot si omori monstri, oameni si cateodata roboti ca tine, left 4 dead 2 cu zombiii esti cu 3 in echipa daca joci singal player si merge si multyplayer, call of duty black ops la fel ca battlefield 3 numai ca putin mai urat... cat atat am jucat eu dar sunt mai multe jocuri din astea funda?

3 răspunsuri:
| stapanullumii a răspuns:

Wtf? dar tu de steam si de a cumpara jocurile nu ai auzit? te rog. Nike00 nu ii da nici un link. pentru ca la cum se pronunta imi dau seama ca e un copil de max 12 ani. si nu prea prind bine FPS-urile unui copil de 12 ani. revenind la subiect. oameni buni, chiar nu va inteleg. va place un joc? cumparati-l. nu e asa de greu.

| prototype23 explică:

Dau funda daca dai link de unde download crysis

| prototype23 explică:

Am cumparat assasin creed 3, 2, 1 revelations, brotherhood si nu-mi merge nici unul trebuie cont nu stiu ce mai trebuie am mai cumparat call of duty 3 si nu stiu ce drk are m-am saturat sa dau bani degeaba si le tin in birou de frumusete