Nu cred ca ai inteles deloc bine intrebarea.
Ce spui tu "Canter-Strike" si metin2 sunt jocuri pentru Windows, Mac, Linux si alte alea p'acolo, iar el a specificat jocuri de Android pentru iOs (iPhone 4, Tablete si altele [Am si eu], deci daca nu intelegi intrebarea sfatul meu : Numai raspunde!
Scuze pentru off topic-ul de mai sus!
Uite aici niste jocuri
Ninja fruit (Deblochezi lame noi, dar fara coins daca faci questurile)
Temple Run (Un joc de alergat foarte tare )
Defender 2
Si uite jocul meu preferat nu e cu coins sau alte din astea dar e genial : N.O.V.A 3.
Eu nu m-am jucat jocuri de asta das sugerez niste jocuri metin2 private cauta sau un Canter-Strike sper ca ti-am fost de folos bafta
Nu cred ca ai inteles deloc bine intrebarea.
Ce spui tu "Canter-Strike" si metin2 sunt jocuri pentru Windows, Mac, Linux si alte alea p'acolo, iar el a specificat jocuri de Android pentru iOs (iPhone 4, Tablete si altele [Am si eu], deci daca nu intelegi intrebarea sfatul meu : Numai raspunde!
Scuze pentru off topic-ul de mai sus!
Uite aici niste jocuri
Ninja fruit (Deblochezi lame noi, dar fara coins daca faci questurile)
Temple Run (Un joc de alergat foarte tare )
Defender 2
Si uite jocul meu preferat nu e cu coins sau alte din astea dar e genial : N.O.V.A 3.
Exista foarte multe jocuri de android pentru. felulul tau... eu unul devenisem dependent de Temple Run... tot la fel adunam coins, imi cumparam caractere noi, iar acest joc mi-a dezvoltat reflexele. Sunt foarte multe jocuri dar nu imi mai aduc aminte exact cum se numeau, oricum distractie placuta