| ViDrA345 a întrebat:

Stiti de acea "masina fantoma"(ghost car) din GTA San Andreas ( masina se afla in padure)? Exista si in GTA IV o "masina fantoma"? plz funda+vot celui care-mi spune unde o pot gasi!

25 răspunsuri:
| ionutzz2590 a răspuns:

In gta sa este masina fantoma daca nu credeti este foantoma lui big smoke sunt fenomene ciudate si fara mod daca obeservati in casa lui cj nu e normala poza de pe perete pentru mama lui pluteste in aer si e o umbra

| V1sL0w a răspuns:

Exista doar in gta san andreas.
Intri in mapa in stanga jos sunt 2 cercuri parca
http://i.imgur.com/Zqo0ZkM.png

Cauta in aceea zona unde este incercuita vei gasi.

| spaghetty a răspuns:

Ba este o masina in padure, sau mai multe am vazut pe youtube le-am gasit si eu am gasit si un ATV parca, dar tin minte ca era un glendale in padure langa o apabig grin parca asa era

| ViDrA345 explică (pentru spaghetty):

Mai sti unde? plz!?

| GabeN a răspuns (pentru ViDrA345):

GATA STIU! IN mount chilliad.Da, chiar exista. Exista si Bigfoot dar e sansa de 10% sa-l gasesti

| ViDrA345 explică (pentru GabeN):

In GTA IV Misterix da( scuze ca am trimis de 2 oridar am crezut ca nu sa- trimis)big grin

So,Funda or Not? laughing

N-am petnru ce!

| sebyse a răspuns:

Bine ati ajun la o discuti care no mai inteleg
gta san andreas este conceput si pentru chestile astea ca masini fantoma (se conduc singure) ozn-uri bigfoog (seamana mai mult cu o gorila) fantma lui big smoke in schimb ddar momentan e singurul

gta 5 totlos santo si california o are nu stiu daca ala va fi tot ca asta

| ViDrA345 explică:

Daca este, desigur.

| ionutzz2590 a răspuns (pentru ViDrA345):

TeChelesc te inseli cred ca sunt mistere in joc am vazut si ozn si n-ar trebui sa fie finca Rockstar nu a facut ozn in jocstraight face SI inca ceva SUNT FARA MODD!

| GabeN a răspuns:

Pai in Gta San andreas nu cred ca e Ghost Car in padure ca am cautat ca bula si n-am gasit nimic.IN GTA IV NU este nici o masina fantoma.GTA IV este in Liberty City.Nu prea sunt paduri pustii happy Bafta

Pai am vazut mai inainte pe Youtube si nu e in padure( nu exista vorba ta) e pe o stada pe acolo dar nu stiu unde estesad

Este un MOD.Cum dracu sa faca Rockstar fantome intr-un joc Grand Theft Auto (crime)? Este un Mod.

Nu man! daca vrei iti si arat si in GTA San Andreas unde e masina fantoma... oo e ceva cuidat in jocul (respectivului) asta: http://www.youtube.com/watch?v=oZB9NifzlO0

Uite aici si in GTA SA si ce vezi prima data nu e mod... e jocul! http://www.youtube.com/watch?v=oZB9NifzlO0

| spaghetty a răspuns (pentru ViDrA345):

Nu mai stiu dar nu era chiar fantoma doar ca este avariata si daca incerci sa o repari tot asa ramane si este prin mijlocul pustiului de asta se zice cai fantomabig grin

| ViDrA345 explică (pentru spaghetty):

Stiu man nu trebuie sa-mi zici ( joc GTA SA de 5 ani( cred) )

| GangstaGlock a răspuns:

Nu stiti nimic nimeni! Alea sunt cleo moduri! Trebuie sa descarci mai intai cleo 4, il instalezi in folderul cu GTA S.A., si dai gta san andreas cleo mods! Iti da o gramada de moduri! Eu am pk40!

| Alex99999 a răspuns:

Acesta este un mod

| ViDrA345 explică (pentru Alex99999):

(offffffffffffffff)Ma crezi prost?!? STIU CA E UN MOD SI ASTA INTREB DACA EXISTA FANTOME IN SA(San Andreas).

| fanat1c a răspuns (pentru ViDrA345):

Daaaa!

| fanat1c a răspuns (pentru ViDrA345):

DA

| FlorinCristian80 a răspuns:

Salut,eu stiu unde este masina aceea, si chiar sunt mai multe in diferite culori.
Sper ca stii unde este cabana aceea numita:cabana lui pigsi.
Sunt mai departe putin de ea.
O sa iti trimit eu o poza cu harta si o sa incercui locul.
Dar pana atunci mai asteapta putin ca eu nu mai am gta sa.

| SmecheruStieTotXxl a răspuns:

Uite un cod sa faci toate masinile GHOST CAR. Daca nu mere cauta dupa aia pana crapi.