Am gasit parola! O vreti? ma puteti contacta printrun mesaj privat pe tpu sau pe rey_578@yahoo.com
Da o stiu eu dar da-mi linkul de unde ai downloadat microvolts v 3.6 ca mi l-am sters haku dar parola am salvato
AlEx24r0ony: Stiu eu link-ul --->http://mydownstore.com/....../index.php Daca iti reuseste imi dai si mie parola? Please
Sa mi dai parola de hack pe mes la imeilul vlad_andrey1@yahoo.com
Iti multumesc C00STY01 pentru parola, dar nu stie cineva care e parola de la net.frameworkul ala ca o caut de mult va rog daca o gasiti sa mi-o dati si mie.
Ai aflat parola de la net framework ca eu nu.Te rog zimio sau da-mi add si zio pe mes la marius_ronaldo37
Parola de la net framework este urmatoarea este testata de mine si merge: usingnetframework sper ca v-am ajutat
Eu am o problema imi spune ca am deja instalat net framework 2.0 si nu il pot instala.Ce pot face in privinta asta ca imi tot da eroarea cand vreau sa deschid hack-ul . E randul vostru sa ma ajutati pe mine
Ai gasit parola de la FrameNetwork? Ca si eu o caut de mult si am downloadat toate prostiile si nici unu nu merge...