Salut.
Poti sa iti iei orice tip de PC, asta depinde de tine. Daca vrei unul cu multa memorie atunci tot ce trebuie sa faci(in caz ca ai un PC) este sa iei un Hard Disk dintr-un magazin cu electronice. De obicei sunt de 100 GB, 250GB, 500GB si asa mai departe. Ca sa nu se blocheze asta depinde de modul de cum ai grija de el. Orice PC ii bun atata timp cat ai grija de el. Ia-ti un anti-virus cu licienta si un Windows cu licienta si ai grija sa nu dai jos sau sa introduci tot soiul de prostii pe el.
@UnknownLimit: Omul a zis memorie, nu spatiu pe hard disc!
@PiK1UL1k3: Ce buget ai si ce faci de obicei pe calculator?
Memoria si spatiul pe hard disk nu sunt una si acelasi lucru? Eu din cate stiu ii cam acelasi lucru. Daca se referea la alt gen de memorie ori nu am inteles eu bine intrebarea ori nu a pus bine intrebarea.
Nu, memoria e una, spatiul pe disc e alta. Daca ii zici memorie spatiului pe disc, atunci memoriei (RAM) cum ii zici? Daca tot e vorba sa echivalam cu termenii din engleza, avem memory & storage vs memorie & spatiu de stocare, simplu. Sincer sa fiu, habar n-am la ce se referea, e plin TPU de calculatoristi care habar n-au 4-5 termeni de baza...
@sleeky1532: Glumesti? Si eu sint complet afon cu privire la motocultoare, dar macar nu imi dau cu parerea!
Recomand laptop, portabil iar cel mai bun de pe piata romaneasca si greu accesibil se apropie de 29 de milioane. Deci cu 20 de milioane poti cumpara un laptop de toata splendoarea. Sa nu ai incredere in geniile de la flanco/altex etc. Fac pariu ca sti de 2 ori mai bine ce vrei de la un laptop decat ei stiu.