Wow! Cu banii aia iti faci un pc smecher, care e de 5-6 ori mai bun ca laptop-ul ala
Bine,uite unul mai bun ca ala
http://www.pcgarage.ro/......2gb-black/
Cu asta joci gta 4 pe setari aproape maxime
Mersi de sugestie. nu stiu daca ar fi mai bun pentru ca procesorul e doar dual. Intr-adevar placa video este mai buna decat cea de la Lenovo si ramul este dublu, dar te asigur ca nu ai nevoie de atata ram pentru jocuri. Mi-as fii luat unul cu placa vodeo gtx, dar cu procesor quad core... sarea destul de mult peste pretul meu. Mare diferebta intre cele 2 placi video nu este (tot 2gb, tot gddr5, iar frecventa la care ruleaza e aprox aceeasi).
By the way... produsul la care mi-ai dat linkul este momentan indisponibil pe stoc
Nu vreau laptop doar pentru jocuri. Eu am avut un pc care nu era al meu (poveste lunga) si acum nu mai pot beneficia de el. De aceea, vreau sa imi iau un laptop bun pe care sa il folosesc ca main (ca principal). Partea cu praful nu ma deranjeaza pentru ca, din cate stiu eu, se poate curata destul de usor.
Bine,atunci il iei pe ala care ti l-am aratat, e mai bun in jocuri si nu ai tu nevoie de quad core, un dual core e ok, in plus la cat de buna e gtx 660m o sa compenseze tot, are memorie bandwidth de 64gb/s in timp ce gt 750m are doar jumatate, are gddr5(gt 750m are gddr3)
Alex324 întreabă:
Apachitei_Clara_1962 întreabă: