| AnonimEsteEu a întrebat:

Sunt pe abonametn si mi-am achizitionat un Orange Nivo cum am mai mentionat intr-o intrebare...Mai noi nu imi merge touch-ul bine ( anume lateralele si butoanele principale de jos).Eu inca am garantia, si vrea sa va intreb ce sa fac: sa-l duc la Orange si sa mi-l schimbe sau ceva sau as putea dau un hard reset sau o schimbare de androi...(mi-e frica sa nu iasa garantia daca schimb versiunea de android sau dau hard reset) Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| CM7YRE a răspuns:

Daca ii faci hard reset sau update oficial totul e ok. Dar daca ii instalezi tu manual alta versiune de android sau il rootezi, clar iese din garantie.

3 răspunsuri:
| AnonimEsteEu explică:

Mai am o intrebare... Am dat hard reset pana la urma si tot asa face.Cred co fi intrat apa in el.Am citit pe garantie ca iese din aceasta daca nu este tinut la distatnta de apa.Se mai poate face ceva?

| OrangeHelper a răspuns:

Salut,
Este nevoie sa mergi intr-un magazin Orange pentru verificari. Ia cu tine si certificatul de garantie si factura fiscala.
O zi buna,
Orange Helpers

| AnonimEsteEu explică (pentru OrangeHelper):

Azi am de gand sa ma duc. Mersi! Nu luam cu mine certificatu de garantie si factura daca numi ziceai.