| Davidalx a întrebat:

Tocmai mi-am luat o consola Play Station 4... As vrea sa stiu cu ce e mai buna ca Xbox one. am inteles ca are in plus rami adica GDDR5 fata de GDDR3, care este diferenta? Daca ii bag un stick cu muzica si imagini poate sa la vada? Ce jocuri mi-ati recomanda asa de inceput mai ieftine.? Cum credeti ca ar fi GTA 5? Sa il precomand acuma la 60 $ sau o sa fie mai ieftin prin decembrie sau din potriva mai scump? Ce credeti? Multumesc!

2 răspunsuri:
| StalinGrad a răspuns:

Salut...cei de la Sony au creat cea mai buna consola adica PlayStation 4 care are foarte multe imbunatatiri aici ma refer la RAM, placa video ...etc. pe scurt e varianta "upgradata" la PS 3, fata de Xbox one care pretul este destul de piperat si cu o memorie RAM mica PS 4 "bate" cu mult performantele unui Xbox one. GDDR3 lucreaza la 1333Mhz asta fiind frecventa lor de lucru pe cand GDDR5 lucreaza la 1600-1800Mhz detaliile fiind mai bine clarificate, iti recomand Fifa 15, Infamous Second Son,The Last Of Us, Watch Dogs, Thief, Sniper Elite 3, toate aceste jocuri au o grafica absolut superba

| Davidalx explică (pentru StalinGrad):

Mersi, si mai am o intrebare... Daca vreau sa iau Watch Dogs pentru. Ps4 si este folosit adica pers. accea l-a terminat... ma da de la inceput, nu? Cum imi dau seama daca e original? Zona 2 ce ineamna? Multumesc anticipat!